En grönvit superhelg – fylld av fotboll – häng med

Med start på lördag har vi ett flertal matcher på Iver Arena där grönvita lag kliver in för att vinna mot gästande motståndare. Här är schemat.

Mittfältaren Lova Lööf i aktion

Klockan 12.00 på lördag spelar vårt P17-lag i Pojkallsvenskan mot Täby FK. Det blir en perfekt start på dagen efter en sen lördagsfrukost. Det är bara att gå in och slå sig ned på läktaren.

Klockan 17.30 på lördag spelar vårt damlag träningsmatch mot Enköpings SK som ett led i att förbereda sig inför seriestarten. Det här blir en spännande match för damlaget som nu tränat några veckor efter sommaruppehållet. ESK spelar i Div 2 så det blir en bra värdemätare för våra damer som i augusti går in i seriespel. Det är bara att gå in och sätta sig på läktaren och få en bra grönvit uppladdning inför lördagskvällen.

söndag möter herrlaget Landskrona BoIS på Iver Arena med matchstart 17.00. Det finns fortfarande biljetter kvar på ståplats. På sittplats finns platser kvar på alla sektioner, dock är det ett mindre antal tillgängliga på sektionerna närmast mittplan, så vill man sitta där bör man boka sin biljett nu.

Det här gäller i övrigt runt matchen på söndag.

Som vanligt påminner vi om att man måste boka sin biljett via vårt digitala bokningssystem. Inga kassor är öppna på arenan för biljettförsäljning. Du med partner- eller säsongskort måste boka din biljett via den länk du fått från klubben i ett särskilt mejl.

Du med VSK-kort kan få rabatt på entrépriset genom att boka din biljett via den länk du fått i ett mejl från klubben.

Du som bokar biljett på sittplats kan få 55 kronors rabatt på entrépriset genom att uppge koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

Välkomna till våra evenemang

Här bokar du biljett till söndagens match