Carpenter – ny guldsponsor!

VSK Fotboll kan stolt presentera ytterligare en värdefull guldsponsor för säsongen 2019: Västeråsföretaget Carpenter. 
– Det känns självklart att vara med på resan, säger VD:n Elma Åhlin Bilalovic. 

Carpenter har de senaste åren blivit en viktig aktör gällande nyproduktion av hyresbostäder i områden i Västerås där andra aktörer inte varit lika aktiva. Carpenter utför entreprenader främst i egen regi där bostäderna sedan hyrs ut och förvaltas av dem själva, men även entreprenader mot beställare är en viktig del i verksamheten. Företagets bas är på Tunbytorp, i den egna husfabriken ges insyn i hela produktionsförloppet. Genom insyn kan produktionskostnader pressas och bra hyresnivåer erbjudas. 

John Granberg och Elma Åhlin Bilalovic, Carpenter.

Elma Åhlin Bilalovic är VD och John Granberg är produktionschef. En positiv utveckling för klubben är en av faktorerna varför de valt att sponsra VSK för säsongen.
– Jag har bott i Västerås i tio år och under de senaste åren upplever jag att det är mycket positivt som händer kring klubben, att man gör rätt och att det är mycket saker på gång, säger John och får medhåll av kollegan, tillika sambon Elma.

–  Att synas med en klubb som är på frammarsch, det vill jag gärna att vårt bolag förknippas med. Därför känns det självklart att vara med på resan när vi är på väg mot något större, säger Elma.

Även hemma är sport en viktig ingrediens i vardagen. 
– Idrott betyder allt, konstaterar John och fortsätter:
– Jag har idrottat själv och ser allt, jag följer gärna allt. 

Elma nickar instämmande: 
– Sen jag träffade John har jag inte sett något annat på TV än fotboll, golf, hockey, biljard och så vidare. Vår pojke har spelat i VSK sedan han var fem därför går jag på alla hans träningar och matcher och gillar den positiva andan man möts av bland föräldrar, ledare och barn inom föreningen. Det märks i hela föreningen att VSK är på väg mot något stort. Nu ser vi fram emot en framgångsrik säsong i Superettan.

Tack Carpenter!