Läs mer..." />

Brian Span signerar nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021

Amerikanen Brian ”Hinken” Span förlänger nu sitt avtal med Grönvitt över säsongen 2021.
– Jag känner att jag har haft en bra säsong i år och tror att det bara kommer bli bättre.

Brian kom till föreningen inför säsongsstarten 2018 från IFK Mariehamn och gjorde under sin debutsäsong i grönvitt 23 matcher, varav 17 från start, i Division 1 Norra. Under Superettasäsongen 2019 så blev det ännu fler matcher och Brian vann även den interna assistligan med sina sju framspelningar och tre mål.

– Jag känner mig väldigt motiverad av klubbens ambitioner att ta nästa steg och är exalterad över att få vara en del av det. Jag känner att jag har haft en bra säsong i år och tror att det bara kommer bli bättre, säger Brian Span.

– Jag är väldigt imponerad över hur Brian tog sin an och hanterade denna säsong. Han har visat vilket brett register han besitter och kommer fortsatt att vara en viktig spelare framöver. Därför känns det tryggt och bra att vi har kommit överens om en förlängning av avtalet, säger VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé.