Biljett- och reseinformation inför IFK Göteborg – VSK Fotboll

Nu kan du köpa biljetter till den första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen! Om en dryg vecka är det IFK Göteborg som står för motståndet på Valhalla IP. Matchen spelas lördag den 22/2 kl 16:30. Nedan följer biljett- och reseinformation.

VSK Fotboll har inlett försäsongen med två vinster och ett oavgjort resultat, nu väntar den första tävlingsmatchen för säsongen. Grönvitt ställs mot allsvenskt motstånd i den första gruppspelsomgången i Svenska Cupen då IFK Göteborg väntar på Valhalla IP. Eftersom endast gruppsegraren går vidare från gruppen blir det omgående en viktig match för att kunna ta sig vidare till slutspelet.

*Valhalla IP har en maxkapacitet på cirka 3100 åskådare. Den sydöstra entrén är en bortasektion (ståplats) och kommer finnas tillgänglig för alla VSK-anhängare, bortasektionen har en kapacitet på ca 200 personer. Ordinarie pris för en biljett på sektionen kostar 140 kronor.

Biljetter till matchen köper du här.

VIKTIGT!
Det kommer inte finnas möjlighet att köpa biljetter på arenan, det är förköp och köp via webben som gäller.

*Valhalla IP är en kontantfri arena. Endast kortbetalning accepteras i kioskerna. Arenan öppnar 15:30 på matchdagen.

Reseinformation, så tar du dig till arenan:

Valhalla IP ligger på Valhallagatan 6, 412 51 Göteborg – drygt 20 minuters gång från Göteborg Centralstation.

VSK Sports anordnar bussresa för medlemmar och icke medlemmar med avresa 10:30 på matchdagen. Om du önskar att följa med kan du köpa din resa här.

Om du åker privat är de smidigaste transportmedlen till Valhalla IP bil, spårvagn eller gång från till exempel Göteborgs Centralstation. Med spårvagn tar du linje 2 mot Mölndal eller linje 13 mot Sahlgrenska om du befinner dig på Centralstationen.

Tar du bil är närmaste parkeringsplatser Burgårdens gymnasium, Valhallas parkering och övriga parkeringsanläggningar i Gårda. Även Ullevigaraget går bra, det finns en fin gångväg rakt över Burgårdsparken.

*Under helgen är det Gothenburg Horse Show i Scandinavium som ligger ca 200 meter från Valhalla IP och det kommer att vara extremt svårt att hitta parkering i närheten av arenan. För att underlätta parkeringen så rekommenderas kollektivtrafik till matchen.

*Kollektivtrafik: Hållplatserna som rekommenderas för de som åker kollektivt är Scandinavium, Berzeliigatan och Korsvägen. Reseplanerare hittar ni här.

Har du inte möjlighet att se matchen på plats?
Då kan du se matchen på Cmore.

VSK Fotboll