Årets gratismatch är också årets familjematch – här är allt du behöver veta

Gratismatchen är en av VSK Fotbolls viktigaste aktiviteter under året. Här har du all praktisk information du behöver för att få en härlig grönvit lördag.

Det är flera saker på vår Gratismatch som är annorlunda jämfört med våra andra hemmamatcher – men var inte orolig – läs igenom här så får du alla svar du behöver.


Familjematchen

Gratismatchen är för hela familjen – vi vill att alla ska komma – ung som gammal. För de yngre men även för oss vuxna finns det särskilda aktiviteter på arenan.

Hoppborg, godisregn och trubadur är bara några aktiviteter som säkert kan locka både unga och äldre. Till barnens glädje har vi lyckats få över maskoten Billie Bi från Erikslunds shoppingcenter. De kostade oss ett antal burkar honung men Billie är på plats imorgon och som vanligt vill han hälsa på alla – stora som små.

Portarna slår som vanligt upp en timme före match. Vi rekommenderar att du kommer tidigt så du hinner med alla aktiviteter som finns innan matchen drar igång kl 15.00.


Om du vill bidra till Gratismatchen

VSK behöver alla intäkter som vi kan få för att bedriva all vår verksamhet. Vi har bett företag att stötta Gratismatchen men även du som privatperson har möjlighet att hjälpa VSK och vi har ett särskilt paket för dig. Genom att delta kan du vinna fina priser.

Här hittar du mer information om hur du kan bidra


SÅ BOKAR DU DIN BILJETT

Och till sist – så här bokar du biljett till Gratismatchen. Alla utom våra säsongskortsinnehavare måste gå in i vårt bokningssystem och boka upp sin biljett till lördag. Det kostar så klart ingenting men du måste göra det så vi vet hur många som kommer till arenan.

Har du med dig familjen kan vi rekommendera Sektion A på vår sittplatsläktare – där brukar många av våra barnfamiljer boka.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

Appen Västerås SK Live
Appen finns att ladda ner i såväl App Store (Iphone)
som Google Play (Android).

Du kan alltid boka biljett på plats i vår biljettlucka vid ABB Arena Nord (Hockeyhallen) 
Behöver du hjälp på plats att boka din biljett, ta kontakt med en entrévärd.

Servering

Som vanligt har vi våra kiosker och grillar öppna. Du kan köpa hamburgare och korv och det vanliga utbudet från våra kiosker.

Väl mött och nu ser vi till att lördagen blir en grönvit fotbollsfest