Annons: Fysioterapeut till VSK Fotboll

VSK Fotboll söker en ny fysioterapeut till klubben – läs här vad det innebär och hur du kan ansöka.

Som fysioterapeut i VSK Fotboll arbetar du tillsammans med övriga ledare i VSK Fotbolls herr-lag. Rollen som fysioterapeut innefattar flexibla arbetstider med både kvälls- och helgjobb.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för bedömning och rehabilitering av skador, planering och genomförande av skadeförebyggande träning samt akut skadebedömning vid träning och match.

Egenskaper

Dina professionella egenskaper är att du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet av att arbeta med idrottsmedicin. Du ska ha god kunskap inom rehabilitering av idrottsskador.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är positiv, flexibel, tar stort ansvar och har lätt för att samarbeta i grupp.

Du är en lagspelare som arbetar nära och tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du vill utveckla dig själv i din roll och utveckla VSK Fotbolls medicinska arbete i stort.

Övrigt

Tillträde till tjänsten sker 9 juni 2022.

Anställningen är en kontraktsanställning tom 2022–11–30 med möjlighet till förlängning.

VSK Fotbolls verksamhet är inte bunden till kontorstid på vardagar. Tjänsten kräver flexibilitet och innefattar arbete på kvällar och helger.

Ansökan

Alla som är intresserade av tjänsten och anser sig lämpliga för den utifrån ovan nämnda egenskaper är välkomna att skicka in en ansökan.

Ansökan skickas till herman@vskfotboll.nu senast 2022-05-10. Ange ”Fysioterapeut” i ämnesraden. Ansökan ska innehålla CV, en personlig beskrivning av den sökande och eventuell annan information som är relevant för tjänsten.

Kontakt

Herman Ottosson, sportchef, herman@vskfotboll.nu