Anna Sjödin föreslås bli ny ordförande

Torsdag 2 juli är det äntligen dags för årsmöte. Klubbens valberedning har trots den pågående pandemin känt av ett starkt engagemang för klubbens framtid. ”Vi är stolta över att kunna presentera ett förslag som håller hög allsvensk nivå” säger valberedaren Johan Lindahl.

Idag presenterar VSK Fotbolls valberedning ett nytt förslag på styrelse. Förslaget har kompletterats med ytterligare namn och en ny ordförande sen dess att det ursprungliga förslaget presenterades tidigare i år.

– Jag är stolt och glad över att ha förtroendet att bli nominerade till ett spännande och roligt styrelsearbete i en förening som jag gillar och vill se utvecklas. Att få komma tillbaka skulle vara fantastiskt, säger Anna Sjödin.

Ordförande: Anna Sjödin
Hon har varit en framträdande utvecklingschef och strateg på Västerås stadsledningskontor, ordförande i Marknadsföreningen och en engagerad ledamot i flera idrottsföreningar. Nu föreslås hon dessutom göra comeback i VSK Fotbolls styrelse, denna gång som ordförande. Anna Sjödin har stor ledarerfarenhet från både arbetslivet och föreningslivet.
Hon ställer höga krav och är en visionär ledare som kan inspirera andra. Till vardags arbetar hon som byggprojektledare på Bostads AB Mimer.
Anna Sjödin har den kompetens och de egenskaper som krävs för att leda och utveckla VSK Fotboll som elitfotbollsklubb. Hennes goda kontaktnät och förmåga att bygga relationer kommer att vara viktigt för VSK Fotboll de kommande åren.

Ledamöter:

  • Anders Tengström, psykolog och fd swishgeneral (2 år)
  • Jörgen Hedström, VD/Förändringskonsult på Ledarskap & Affärsutveckling J HedströmAB. (2 år)
  • Lena Nordin, erfaren idrottsledare och konsult inom marknadsföring och kommunikation (2 år)
  • Anders Bergh, anstaltschef och ungdomstränare (2 år)
  • Emir Smajic, tidigare grönvit fotbollsspelare och ekonom på Grant Thornton Sweden (1 år)
  • Hannu Högberg, tidigare ordförande i Rönnby Tigers, ledamot i Västerås idrottsallians och stabschef i Enköpings kommun (1 år.

(Christoffer Neren valdes på två år av förra årsmötet)

VSK Fotboll