Andreas Dayan om återkomsten i Superettan: ”Rekordstort intresse!”

VSK Fotbolls Ordförande Andreas Dayan har ordet. Om seriepremiären, om intresset kring VSK Fotboll och uppladdningen inför hemmapremiären.

Det är äntligen dags. I morgon är det premiären av Superettan!

Intresset runt VSK Fotboll och vår återkomst till Superettan slår alla våra drömmar och förväntningar. Vi märker det på både säsongskortsförsäljningen som slår alla rekord, men även trycket på biljettförsäljningen till hemmapremiären mot IK Brage den 9 april.
Det skulle inte förvåna mig om vi äntligen slår publikrekordet på Solid Park Arena, som är 6441 personer.

Innan hemmapremiären så väntar först den ”riktiga”premiären borta mot Brommapojkarna. Matchen spelas nu på lördag, i morgon, kl 13.00 på Grimsta IP och även inför den matchen är det ett enormt intresse. Jag har följt VSK Fotboll sedan barnsben och jag vet inte om det någonsin har varit ett sådant stort intresse runt en bortapremiär. Supporterklubben VSK Sports har sex bussar fyllda (300 personer). Sedan räknar vi med ca 100-150 utflyttade VSK:are som ansluter från Stockholm/Uppsala området. Dessutom är det 200-300 personer som hellre väljer att åka bil eller tåg från Västerås till matchen. Så någonstans mellan 600-750 grönvita supporters kommer nog att vara på plats på Grimsta för att stötta våra grönvita krigare på planen.
Jag vet att vi är många som sett fram emot detta. Äntligen. Vi ses på Solid Park i vår/sommar/höst!

Mvh Andreas Dayan, Ordförande VSK Fotboll.

Det är vi som är VSK. Stötta Grönvitt i sommar! Bild: Christian Enbom.

Boka din plats till seriepremiären borta mot BP imorgon lördag. Klicka här
Boka din plats till hemmapremiären mot IK Brage den 9 april. Klicka här