Akademispelaren Anders Hellblom tar steget till herrlaget

I dagarna har det blivit klart att VSK Fotbolls akademispelare Anders Hellblom tecknar ett lärlingskontrakt med VSK Fotboll . Anders som är 17 år och fyller 18 i maj har tränat med herrlaget till och från senaste året.

Anders Hellblom

Huvudtränare Thomas Askebrand förklarar varför han valt att erbjuda Anders ett lärlingslagskontrakt:

”Låt mig börja säga att Anders verkligen har förtjänat sitt kontrakt, han har haft en fantastisk utveckling. Han började träna med oss under 2020 och har gradvis blivit allt bättre. Nu på senare tid har han tagit rejäla kliv framåt och ett kontrakt var nästa logiska utvecklingssteg på hans fotbollsresa.

Jag vill också tillägga att Anders är en spelare som inte fått något gratis, han har verkligen jobbat sig till det här kontraktet med hårt arbete och fokus på att lyckas. Som tränare är det alltid extra kul att se ungdomar som är så målmedvetna och ”påkopplade” i det de försöker åstadkomma. Det känns bra att kunna belöna spelare som Anders som tar sånt ansvar för sin fotbollsutveckling med ett lärlingskontrakt”, konstaterar Thomas Askebrand.

Anders Hellbloms kontrakt sträcker sig över säsongen 2023.

Från klubbens sida säger vi stort grattis till Anders och önskar honom lycka till på hans fortsatta fotbollsresa i VSK Fotboll.