Ahmed Awad klar för VSK Fotboll

VSK förstärker offensiven inför 2020 med spelskicklig anfallskraft på fri transfer. Ahmed Awad har skrivit på ett tvåårsavtal som sträcker sig över säsongen 2021.

Ahmed Awad har under så gott som hela sin karriär tillhört Dalkurd FF där han bidragit med poäng och spelskicklighet genom åren. Han kom till klubben som 15-åring och tillhörde laget när de spelade i Allsvenskan. När säsongen 2019 tog slut valde dock Awad och Dalkurd att gå skilda vägar, nu har 27-åringen hittat sin nya klubbadress: VSK Fotboll.

– Det känns väldigt bra att allt är klart, jag ser fram emot att dra igång. Jag är glad och tacksam att få spela för en så fin förening som VSK Fotboll. VSK är ett väldigt duktigt lag och jag kommer ge allt för att försöka bidra med det jag är bra på, säger Ahmed.

Den offensiva 27-åringen kommer närmast från Dalkurd FF och har bra koll på VSK sen innan.

– Jag har mött VSK ganska många gånger genom åren. Jag vet att det är en stor och fin förening i Sverige med väldigt bra supportrar. När säsongen 2019 tog slut gick mitt kontrakt med Dalkurd ut och jag kände att det var dags för en ny utmaning. Att få vara med på VSK Fotbolls resa känns väldigt inspirerande, berättar Ahmed.

Kommentar Robin Blommé:
Det känns väldigt kul att kunna välkomna Awad hit. Det är en spelare av hög kaliber med väldigt fina spetsegenskaper som vi tidigt ställde in siktet på.

Ahmed Awad kommer bära nummer 11 och gör sin första träning med truppen på lördag.

VSK Fotboll