Karwan Safari lämnar VSK Fotboll

Idag meddelade klubben Karwan Safari att hans kontrakt inte kommer att förlängas till säsongen 2021.

Karwan Safari kom till VSK inför höstsäsongen 2015 från Skiljebo SK och var en av de spelare som värvades in för swishpengar som fansen bidragit med. Han var en starkt bidragande orsak till att VSK klarade av att hänga kvar i Div 1 via den så kallade #Drömhösten.

Under säsongerna som följt har Karwan varit VSK Fotbolls klart lysande målgörare och vunnit den interna skytteligan eller kommit tvåa samtliga säsonger han spelat i klubben. Som exempel på hans målfarlighet kan nämnas att han trots att han var borta halva säsongen 2016 pga bruten käke ändå hann göra13 mål på 15 matcher.

Karwan har varit en nyckelpjäs i VSK:s ambition att avancera till Superettan och han har med sina mål sett till att klubben till slut nådde elitfotbollen. Hans popularitet bland klubbens supportrar har inte gått att ta miste på och han har förärats med en alldeles egen ramsa ”Karwan Safari – han gör vad han vill”.

Nu har Karwans tid i VSK Fotboll kommit till sitt slut och klubben vill tacka för alla insatser och inte minst de viktiga och ofta fina mål som Karwan bidragit med.

Vi önskar Karwan all lycka i framtiden och i hans fortsatta fotbollskarriär.