VSK möter serieledarna: ”Vi ser fram emot det”

Det är fredag och med gott självförtroende lämnar truppen en bra träningsvecka bakom sig med fokuset på morgondagens motstånd – ett hittills obesegrat Varberg BoIS.

Fredagens vinst efter det laddade mötet mot Örgryte gav inte bara tre poäng till VSK och en riktig segerglädje i den Grönvita klacken, men också ett ökat självförtroende i truppen. 
– Det är alltid härligt att starta veckan efter en vinst, vi har haft en bra träningsvecka, säger huvudtränare Thomas Gabrielsson. 

Thomas Gabrielsson. Foto: Åke Hedvall

Trots Valborgsfirande i veckan har det inte stoppat Superettans nykomlingar från att fokusera stenhårt på träning och upplägg. I morgon lördag kommer hittills obesegrade Varberg BoIS till Solid Park Arena. 
– Vi vet att vi möter serieledarna och fokus ligger på hur vi ska anfalla och försvara för att möta dem på bästa sätt, konstaterar Thomas Gabrielsson.  

– Det är extra laddat för att vi möter serieledarna och att vi också gör det på hemmaplan med vår publik, det ser vi fram emot. Det är såna här matcher vi vill spela, avslutar Thomas Gabrielsson. 

Matchen
Västerås SK – Varbergs BoIS 
I morgon lördag 4 maj 16.00
Solid Park Arena

–> Köp din biljett till matchen här