Läs mer..." />

VSK Fotboll och Ilir Berisha går skilda vägar

Klubben har valt att inte utnyttja optionen till en förlängning av nuvarande kontrakt. Efter 2,5 år i klubben gör mittbacken därmed sin sista match för VSK på söndag. 

Ilir Berisha kom till VSK Fotboll sommaren 2017 och har under sin tid i klubben bland annat varit med och spelat upp klubben i Superettan, samt varit lagkapten. 

– Det känns självklart tråkigt att inte fortsätta. Jag har trivts väldigt bra i klubben men så här är det att vara fotbollsspelare, berättar Ilir. 

Han ser på sin tid i VSK som en lyckad period i sin fotbollskarriär:

– Det har varit en härlig tid. Höjdpunkten är ju helt klart att vara med att ta tillbaka klubben till elitfotbollen i Superettan igen. Det har alltid funnits något att spela för vilket bidragit till en spännande och rolig tid. VSK är en förening med höga förväntningar på sig vilket har varit roligt, säger Berisha. 

Kommentar från Ado Sadzak, sportsligt ansvarig VSK Fotboll: 

– Alltid tråkigt med dessa typer av beslut, men det är beslut som behöver tas inom den sportsliga verksamheten när man blickar framåt. Ilir har varit en härlig och stark karaktär både i omklädningsrummet och på fotbollsplan och vi tackar honom för tiden i klubben samt önskar honom all lycka i framtiden, säger Ado. 

Ilir Berisha spelar sin sista match i det grönvita stället på söndag 15:00 mot IK Brage. 

Text: Hampus Lundskog
Bild: Alexander Arntsen