Läs mer..." />

VSK Fotboll – Landskrona BoIS – glöm inte att boka din biljett

På söndag 1/8 kl 17.00 tar VSK emot Landskrona hemma på Iver Arena. Nu är det dags att du bokar din biljett för att se den spännande matchen mot ett av topplagen.

Efter två tuffa förluster är det dags för VSK att möta ett till av topplagen i serien. Se till att du är på plats och stöttar Grönvitt. Passa också på att spana in anfallaren Erik Björndahl som finns med i truppen efter att han lånats in från ÖSK säsongen ut.

Det finns fortfarande gott om biljetter kvar. På sittplats bör du boka nu om du vill ha de sista platserna med bäst vy över planen. Vi uppmanar dig som bokar på sittplats att om möjligt boka i sällskap, på så sätt får fler plats på arenan.

Som vanligt påminner vi om att man måste boka sin biljett via vårt digitala bokningssystem. Inga kassor är öppna på arenan för biljettförsäljning. Du med partner- eller säsongskort måste boka din biljett via den länk du fått från klubben i ett särskilt mejl.

Du med VSK-kort kan få rabatt på entrépriset genom att boka din biljett via den länk du fått i ett mejl från klubben.

Du som bokar biljett på sittplats kan få 55 kronors rabatt på entrépriset genom att uppge koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

Välkomna

Boka din biljett här