VSK Fotboll – Djurgårdens IF – Idag kl 1400 – här är allt du behöver veta

Välkommen till årets första match där VSK Fotboll möter Djurgårdens IF – här är all information du behöver inför matchen.

Säkerhet

Vi börjar med att uppmana alla att komma i tid. Det blir mycket folk idag och det blir köer om alla kommer en kort stund innan avspark. Det kommer att genomföras visitationer för ståplatspubliken, hemma- som bortastå. Selektiv visitation på sittplats.

Observera att det fortsatt råder väskförbud på alla våra arrangemang. Förbudet innefattar alla former av väskor och även påsar samt genomskinliga väskor. Undantag görs för skötväskor och vid särskilda medicinska behov. Observera att dessa väskor kommer att genomsökas innan inpassering.

Biljetter

Biljetter till matchen köper du enklast via vår biljettportal

Priset är för den här matchen är:

Sittplats: Vuxen, 150:-, Ungdom 0-17, 75:-

Ståplats: (Hemma/borta) Vuxen 100:-, Ungdom 0-17, 50:-

Du kan även köpa biljett i vår biljettkiosk som finns till vänster om entrén till hockeyhallen. Biljettkiosken öppnar 60 minuter innan matchstart och stänger kl 14.00.

Vi vill också passa på att göra reklam för att vi säljer årskort som ger dig ett otroligt förmånligt pris för att se Allsvenskan 2024 på Hitachi Energy Arena. Men det är mer än så – alla herr- och damlagets matcher ingår i årskortet, det vill säga även träningsmatcher och cupmatcher.

Här hittar du våra årskort – gör som 1 500 andra redan gjort och slå till på ett idag!

På arenan

Vi har kiosker öppna på sittplats och hemma- och bortastå. Normalt kioskutbud finns inklusive varmkorv med bröd. Vi säljer också ett basutbud av souvenirer i kioskerna.

Vi vill också göra alla uppmärksamma på att 13.45 i samband med att lagen lämnar planen efter uppvärmning kommer Årets spelare 2023 i ett flertal kategorier presenteras och priser överlämnas av ordförande Magnus Breitholtz.

Hjärtligt välkomna till fotbollssäsongen 2024

P.S. Du glömmer väl inte bort att komma och fira vår födelsedag tillsammans med oss.