Uppmaningen till premiären: ”Köp biljetter omedelbart”

Om dryga två veckor spelar VSK Fotboll allsvensk premiär för första gången på 27 år när laget åker till Solna för att möta AIK på Friends Arena, 1 april klockan 16.30.

Biljettförsäljningen till bortaläktaren går bra och det är i dagsläget exakt 1.400 personer som säkrat sin plats på södra kortsidan. Men uppmaningen är tydlig. Vill du ha en plats så köp din biljett nu!

– Vi har fått 3.000 platser av AIK, men om vi inte ökar försäljningen nu så kommer sektionen att minska till 1.800 platser. Det innebär att många som vill se matchen kommer att bli utan biljett, säger VSK Fotbolls säkerhetsansvarige Jerry Nilsson.

I allsvenskan blir det ett större fokus att köpa biljetter tidigt. Evenemangen både hemma och borta kommer många gånger att bli väldigt välfyllda och i vissa fall även slutsålda. Därför är uppmaningen tydlig. Vänta inte med att köpa biljetter! Det gäller extra tydligt till premiärmatcherna.

– AIK har flyttat delar av sin familjeläktare för att göra plats för att vi ska ha 3.000 platser, platser som vi har rätt till, men säljer vi inte i högre fart under den här och nästa vecka så kommer vår sektion minskas avslutar Jerry.

Så med andra ord – Om inte försäljningen tar ny fart så finns det enbart 400 biljetter kvar till försäljning.

Vi vill också påminna om att det finns tydliga rekommendationer att alla bortasupportrar köper biljett på just avsedd bortaläktare och inte på någon av hemmalagets läktare. Så alla med grönvita sympatier rekommenderas att köpa biljett på södra kortsidan via nedanstående länk

Biljetter

Priser för biljetterna är 230:- för vuxen, och 149:- för reducerat (ungdomar 5-16 år och pensionärer)

Länk till biljettköp

Resa till Solna

SJ kör inga tåg på matchdagen, och parkeringssituationen runt Nationalarenan kan ofta vara svår, så vi rekommenderar att ni åker med VSK Sport´s bussar till premiären. I dagsläget är det 11 bussar fullbokade men det finns tid kvar att boka sin plats på bussarna.

Länk till att boka bussresa: https://vsksupportshop.se/shop/
Länk till medlemsskap i VSK Sport´s: https://apply.cardskipper.se/wxfl