Toppmöte: VSK Fotboll – Östers IF (22/5 kl 19.00). Här är allt du behöver veta

På måndag 22/5 är det dags för ny hemmamatch. Det vankas toppmöte mellan tvåan och fyran i tabellen, bara en poäng skiljer laget åt. Öster har av experterna tippats att vinna serien men har efter en strålande start tappat en del poäng i de senaste matcherna. Nu är det alltså dags för en riktig kraftmätning hemma på Hitachi Energy Arena. Se till att vara där – ditt stöd behövs.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen samt hur det funkar med biljetter och entré.

OBSERVERA: Vi har förenklat så att du som ska ha en gratis ungdomsbiljett till sittplats nu kan förboka den på nätet via vår vanliga biljettjänst – läs mer hur det går till längre ned.


Biljetter

Vi räknar med att det är många som kommer för att se matchen på plats och vill du vara säker på att få biljetter till en särskild sektion uppmanar vi dig att ordna med din biljett redan idag. Är ni ett sällskap som ska sitta tillsammans på sittplats bör ni boka era biljetter direkt för att vara säkra på att få sitta ihop.

Biljetter för vuxna kan köpas på två sätt.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

ABB Nord (ishockeyhallen)
Biljettförsäljning vid ABB Nord 60 min innan avspark.

Vill du ha ett säsongskort så är det helt rätt läge att slå till på ett sådant.

Säsongskort köper du här

Här hittar du all biljettinformation

Biljetter: VSK Fotboll


VSK Fotboll erbjuder alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla hemmamatcher

Tack vare våra generösa samarbetspartners kan vi i år erbjuda alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla VSK Fotbolls hemmamatcher.

Det Gröna kortet (klippkortet) är inte klart – tills vidare gäller följande sätt för entré för alla upp till 18 år.

Så här gör du som är upp till 18 år för att komma in gratis på VSK Fotbolls hemmamatcher.

  • I samband med match ska du som ska stå på vår ståplatsläktare gå direkt till entrén till ståplatsläktaren. Du släpps in utan biljett och du hittar en särskild kö för dig som ska gå in på ungdomsbiljett. Du som är 15 år eller äldre får räkna med att din ålder kontrolleras vid insläpp. Ha med dig ditt id-kort. Om du inte kan styrka din ålder kan du inte släppas in gratis utan tvingas köpa en biljett.
  • För dig som vill ha biljett på sittplats ska du förboka den direkt på vår ordinarie biljettsajt. Om du ska gå i sällskap med kompisar kan ni bestämma vart ni ska sitta så bokar var och en sin egen biljett. Om du går med vuxen som betalar sin biljett kan ni boka alla biljetter samtidigt och välja de platser ni vill sitta på. Vi har alltså helt tagit bort att man ska hämta ut en biljett i biljettkassan. Nu bokar du din biljett i förväg och går direkt till entrén. Du som är 15 år eller äldre får räkna med att din ålder kontrolleras vid insläpp. Ha med dig ditt id-kort. Om du inte kan styrka din ålder kan du inte släppas in gratis även om du har bokat en biljett.
  • Du kan bara hämta ut en (1) biljett per match.

För dig som vill ha biljett på sittplats tillsammans med ett sällskap så uppmanar vi er att boka biljett direkt så ni får sitta på de platser ni önskar.


På arenan

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats, hemma- och bortastå. Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.

Vi uppmanar alla att komma i god till arenan. Det kommer vara många människor som vill se matchen och det blir lätt köer till biljettluckor och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark.


Souvenirer

Vi har VSK Pop-Up shop på plats där du kan köpa dina souvenirer före matchen. Shopen kommer vara belägen utanför arenan mellan stå- och sittplatsingångarna. Det är ett stort tält som du inte kan missa. Här träffar du också A-lagsspelare för selfiekort.

Kom med ett glatt humör – visa hänsyn och heja fram Grönvitt till tre poäng.