Tack Jesper Florén

Efter att VSK Fotboll tagit steget upp i Superettan 2018 behövde laget förstärkas på flera punkter för att klara av konkurrensen i den högre serien. Särskilt angeläget var det att få in en stabil högerback med erfarenhet från nivån som VSK skulle kriga på kommande år. Valet föll på den erfarna örebrosonen Jesper Florén som just degraderats med sitt Gefle IF från Superettan.

Jesper kom till VSK med ett fotbollsliv i bagaget som tagit honom från Örebro i unga år till klubbar som Ajax, Elfsborg, GAIS och Gefle IF. Väl i VSK har han varit en viktig kugge i att etablera VSK i Superettan. Av ”Jeppe” får man alltid jämna insatser på hög nivå som utförs med all den erfarenhet som han förvärvat genom sitt liv som fotbollsspelare.

 ”Jeppe” med sitt lugna och vänliga sätt har haft en naturlig plats i VSK Fotbolls A-trupp under de två senaste säsongerna. Så här säger tränare Thomas Askebrand om Jespers insatser i VSK.

”Som jag förstått det var Jesper en viktig pusselbit i VSK:s bygge mot Superettan. Han besitter en imponerande erfarenhet som fotbollsspelare på den här nivån och han är en genomproffsig kille som höjer kvalitén på träningarna med sin närvaro och inställning”.

Thomas fortsätter:

”En riktigt fin egenskap hos Jesper är hans vilja att hjälpa andra. Han visar de yngre hur man ska göra och han tar hand om sina lagkamrater”.

Nu har Jespers tid i VSK:s A-lag kommit till sitt slut. Från klubbens sida vill vi tacka Jesper för att han på bästa sätt har representerat de grönvita färgerna och vi önskar honom lycka till vart än livet må ta honom härnäst.