Strategin: ”Som om det vore poäng vi spelade om”

I morgon är det dags för mötet mot Sandvikens IF. Fler spelare är tillbaka, tempot är högre och det är en laddad trupp som åker.

Det är nu två veckor sen den senaste matchen mot GIF Sundsvall. Truppen är laddade för match igen och har visat högt tempo på veckans träningar.
Inför morgondagens match kan ass. tränare Joacim Gunnarsson avslöja att bland annat Douglas Karlberg, Ravy Tsouka, Emil Skogh kommer ingå i truppen.
– Även Carlos Gaete Moggia är i full träning och kommer vara med i matchtruppen på lördag, berättar Joacim.
Denna match blir eventuellt Moggias debut för säsongen. Hur startelvan ser ut och vilka som får faktisk speltid återstår dock att se.

VSK har mött Sandvikens IF tidigare, senast under förra säsongen. Den matchen var tränarduon Gabrielsson/Gunnarssons första som radarpar.
– Sandvikens IF är en jättebra träningsmotståndare, det är ett lag som alltid jobbar stenhårt med varandra, spelskickliga i försvar, bland annat. De är jättebra för oss att träna mot, säger Joacim.

Seriepremiären närmar sig med endast 15 dagar kvar.
– Konkurrensen är tuffare i truppen och det märks på träningarna. Det ser bättre och bättre ut för varje vecka och det är jätteroligt att se, säger Joacim.
Tränarduons mål är att samtliga spelare ska vara spelklara, dvs. fria från känningar och skador när det är dags för seriepremiär. Truppen är på god väg att uppfylla det målet.

– Jag vill se att vi går in i denna match med ett tävlingsmode, att man verkligen går in med en inställning som om det vore poäng vi spelade om, avslutar Joacim.

Matchen:
Sandvikens IF – VSK Fotboll
I morgon! Lördag 16 mars, 13:00 
Plats: Jernvallen, Sandviken

Är du inte på plats kan du följa liverapporteringen via våra sociala medier @vskfotboll. Matchen direktsänds via www.vlt.se