Stort intresse efter heta hösten – ställ frågor och få senaste nytt i kväll: ”Något kommer jag nog kunna avslöja”

VSK Fotboll håller en informationsträff för supportrarna i kväll. Då utlovar Kalle Karlsson transparens – och kanske en nyhet. ”Något kommer jag nog att kunna avslöja”, säger herrlagets manager.

VSK Fotboll har en informationsträff på restaurang Marcel P. i centrala Västerås i kväll (start 18.00). Herrlagets manager Kalle Karlsson och lagkaptenen Simon Johansson deltar och svarar på supportrarnas frågor. Kanske blir det också ett avslöjande om jakten på en ”nia”…

VSK Fotboll presterade en spel- och poängmässigt imponerande höst i Superettan och vann bland annat fem av de sista sex matcherna.

Nyfikenheten är betydande på truppbygget.

Och det underströks på premiärträningen.

– Det har varit ett extra stort intresse i supporterleden under vintern tack vare att vi förlängde med nyckelspelare som Pedro Ribeiro, Herman Magnusson, Simon Gefvert och Martin Gamboš. Därför vill vi spinna på det och ge något tillbaka till dem som stöttar oss, säger Kalle Karlsson som under ”silly season” även har rekryterat mittbacken Umit Aras från Dalkurd och offensiva mittfältaren/yttern Jaheem Burke från Varbergs Bois.

Därför tog managern initiativ till en informationsträff för supportrar som arrangeras på restaurang Marcel P. i Västerås city måndag 23 januari (18.00).

Även lagkaptenen Simon Johansson deltar.

– Vi vill ge våra supportrar möjlighet att få svar på sina frågor. Vi ska vara transparenta och förhoppningsvis kan vi räta ut några frågetecken oavsett om vi pratar värvningspolicy, spelsätt, samarbete med andra klubbar eller framtidsvisioner.

Grönvitt sålde i början av den här månaden fjolårets skyttekung Viktor Granath till nya allsvenska laget Halmstads BK.

Kommer du att berätta något om hur rekryteringen av en ersättare går?

– Någonting om jakten på en ny nia kommer jag nog kunna avslöja, sen hur mycket, det får vi se, säger Kalle Karlsson med ett hemlighetsfullt leende till klubbmedia.

Alla som har köpt säsongskort till herrlagets och damlagets matcher 2023 har fri entré till informationsträffen på Marcel P. Priset för övriga är 40 kronor och pengarna går oavkortat till organisationen Suicide Zero som sedan 2013 arbetar för att minska självmorden. Den som inte kan komma till Marcel P. eller vill stötta Suicide Zeros viktiga arbete är välkomna att swisha ett belopp till nummer 90 03 989.