Stormatch: VSK Fotboll – Helsingborgs IF – 13/8 15.00 – Här är allt du behöver veta.

På söndag 13/8 är det dags för en ny viktig hemmamatch, en stormatch, denna gång mot Helsingborgs IF. Tre viktiga poäng är på spel och varje match är viktig att vinna. VSK behöver ditt stöd på plats på söndag i kampen om en topplacering i tabellen.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen samt hur det funkar med biljetter och entré.

VIKTIG INFORMATION: Vi har gjort om hur barn- och ungdomsbiljetter bokas till den här matchen och framåt. Läs noga igenom hur de nya rutinerna ser ut nedan.


Våra läktarsektioner

Sittplats

Sektion C: Är sektionen där många av våra partners sitter och många med säsongskort. Det är relativt lite stolar som kan bokas på den här sektionen så vill man sitta här måste man vara ute i god tid för att hitta en bra plats.

Sektion D: På övre delen av sektion D sitter många säsongskortsinnehavare som tillhör ”aktiv sittplats”, det vill säga lite äldre supportrar som är aktiva, sjunger och visar engagemang.

Sektion B och E: Är sektioner där vår breddpublik normalt bokar sina biljetter.

Sektion A: Är i första hand till för barnfamiljer som önskar det relativa lugn som en ändsektion erbjuder. På sektion A skall också de bortasupportrar som väljer sittplats boka sina biljetter.

Ståplats

Sektion G och H: På högra delen av sektion G och vänstra delen av sektion H står våra mest hängivna supportrar. Det är ”klackens” plats och här sjunger man och stöttar laget. Om barn står här måste de vara under uppsikt av vuxen.

Sektion F, G, H och I: På sektion F, vänstra delen av sektion G, högra delen på sektion H samt sektion I står vår övriga ståplatspublik. Här är det lite lugnare och vuxna som har sina barn med sig står företrädesvis här.

Biljetter

Precis som föregående hemmamatcher under höstsäsongen ser vi att väldigt många bokar sina biljetter dagarna innan match. Vi räknar med att vi blir väldigt många Grönvita på plats på söndag (förhoppningsvis fullsatt på de Grönvita läktarsektionerna). Se till att säkra den biljett du vill ha redan nu. Är ni ett sällskap som ska sitta tillsammans på sittplats bör ni boka era biljetter direkt för att vara säkra på att få sitta ihop.

Observera att vi har släppt ”Höstkortet” som ger dig inträde till alla höstens hemmamatcher till ett bra pris – läs mer om det nedan.

Biljetter för vuxna kan köpas på två sätt.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

ABB Nord (ishockeyhallen)
Biljettförsäljning vid ABB Nord 60 min innan avspark.

Här hittar du all biljettinformation

Biljetter: VSK Fotboll

Höstkortet

Nu lanserar vi Höstkortet som ger dig tillträde till höstens alla hemmamatcher.

Kortet ger samma förmåner som helårskortet och du har din plats garanterad på Gratismatchen 2/9 mot IK Brage. Priserna på Höstkortet justeras löpande utifrån hur många hemmamatcher som återstår.

Just nu är priserna:

950:- sittplats vuxen
780:- sittplats pensionär/student
600:- ståplats vuxen
520:- ståplats pensionär/student

Du bokar ditt Höstkort här.


VSK Fotboll erbjuder alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla hemmamatcher

Tack vare våra generösa samarbetspartners kan vi i år erbjuda alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla VSK Fotbolls hemmamatcher.

Så här gör du som är upp till 18 år för att komma in gratis på VSK Fotbolls hemmamatcher.

  • Alla barn och ungdomar ska boka sin biljett via biljettsystemet, oavsett om man bokar sitt- eller ståplats. Alla barn och ungdomar behöver ha en biljett för att gå in på matchen. Biljetten bokas på vår vanliga biljettsajt. Alla som bokar barn- och ungdomsbiljett behöver kunna styrka sin ålder genom att visa legitimation vid insläpp (gäller från 15 år och uppåt).  
  • För att säkerställa att biljetterna som förbokas används tas en serviceavgift på 25 kr per biljett ut när man bokar en biljett innan matchdagen. På matchdag, från klockan 09.00, kan du boka din barn- och ungdomsbiljett utan kostnad på arenans olika sektioner i vårt biljettsystem.
  • Detta gör att vi ser till att alla bokade biljetter används och att fler kan vara på plats och se våra hemmamatcher. 
  • De som köper barn- och ungdomsbiljett till hemmastå ska vid entré använda den särskilda kö för barn- och ungdomsbiljetter som finns vid insläppet.
  • Om du ska besöka bortaståläktaren går du direkt till entrén utan biljett och blir insläppt – du måste kunna verifiera din ålder.

För dig som vill ha biljett på sittplats tillsammans med ett sällskap så uppmanar vi er att boka biljett direkt så ni får sitta på de platser ni önskar.


På arenan

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats, hemma- och bortastå. Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.

Vi uppmanar alla att komma i god till arenan. Det kommer vara många människor som vill se matchen och det blir lätt köer till biljettluckor och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark.


Souvenirer

Souvenirer säljer vi i vår POP-UP shop som är belägen mellan stå- och sittplatsentréerna – Välkommen att ”kitta” upp dig med något grönt och vitt!

Det kommer vara mycket människor på plats – kom med ett glatt humör, visa hänsyn och heja fram Grönvitt till tre poäng.

Heja Sport!