Publik på våra matcher?

Publik på våra matcher

I veckan gick regeringen ut och presenterade ett förslag där 500 sittande i publiken ska kunna delta på sport- eller kulturarrangemang. Den 8 oktober kommer beslut om vad som gäller fr.o.m. den 15 oktober. Oavsett vilket beslut det blir så kommer inte hemmamatchen den 11 oktober att beröras. 

Om förslaget kommer att gå igenom kommer VSK Fotboll att i första hand låta alla som har säsongskort få möjlighet att se de sista hemmamatcherna för säsongen. Vi vet att många är angelägna om att få chans att heja fram våra grönvita spelare till en bra avslutning. Alla kanske inte har möjlighet att komma eller av andra anledningar är villiga att avstå sin biljett till någon annans fördel. De som vill, kommer att få chans till åtminstone en matchbiljett.

Första matchen kan bli mot Akropolis IF

Första matchen som kan bli aktuell är den mot Akropolis IF den 21 oktober. Den andra är mot Trelleborgs FF den 1 november. Matchdatum för de avslutande matcherna är inte helt fastställt än.

Ni kommer att få chans att anmäla ert intresse och först till kvarn är det som gäller. Blir det stort tryck så gäller principen att har du fått biljett till första matchen så kommer du inte att få till den andra. Allt för att så många som möjligt ska få möjlighet att åtminstone se en match. 

Det gäller alltså oavsett om du har ståbiljett eller sittbiljett. Alla kommer att få en numrerad plats på sittläktaren. 

Mer information kommer

Mer utförliga instruktioner kommer med inbjudan när beslutet från regeringen är tagen. Vi är förstås angelägna om att följa de direktiv som vi får för att säkerställa en Covid-säker upplevelse för alla.

Har ni funderingar – hör gärna av er till: biljett@vasterassk.se