Patric Åslund och VSK Fotboll är överens om nytt kontrakt

VSK Fotboll och Patric Åslund har kommit överens om kontraktsförlängning. Den offensiva mittfältaren har skrivit på ett treårsavtal över säsongen 2025.

Patric Åslund förlänger sitt kontrakt med VSK Fotboll.

Patric Åslund, 20, anslöt till VSK:s akademi som 16-åring då han lämnade Västerås IK. Debuten i Superettan skedde i juni 2021 i bortamatchen mot Gif Sundsvall (förlust 0–1) och det blev ytterligare tre korta inhopp under året.

Säsongen 2022 spenderade Åslund på lån i Motala AIF. Där blev det stor succé med tio mål på 24 starter och sex inhopp.

Sedan november är Patric Åslund tillbaka i den grönvita tröjan och nu står det klart att han signerat ett nytt treårskontrakt med VSK.

Patric Åslund:

– Jag är väldigt glad att jag får fortsätta min karriär i VSK! Att få spela inför våra otroliga fans är något som jag drömt om sedan jag kom hit som 16-åring. Vi har börjat året på ett bra sätt och jag hoppas att få fortsätta på det spåret under säsongen!

Kalle Karlsson, manager:

– Det känns väldigt bra att vi tecknat ett längre avtal med Patric, ytterligare en västeråsare från akademin som är på väg att etablera sig i herrlaget. Patric hade en väldigt fin utveckling i Motala förra året och är nu redo att göra avtryck i vår miljö. Han har inlett säsongen lovande och vi ser fram emot att följa hans fortsatta resa i Grönvitt.