Överraskningar på dagens match

Idag kl 15.00 möter VSK Fotboll Trelleborgs FF i säsongens sista hemmamatch. Tre viktiga poäng står på spel. Så klart ska vi alla göra vad vi kan för att heja fram laget till seger. Vi har ordnat med några saker där du kan vara med och hjälpa till.

Fixa din egen flagga

Idag ordnar vi för barnen (och vuxna med ett glödande grönvitt hjärta) med att de kan bygga sin egen flagga. Kom från klockan 14.00 till sittplatsdelen där hittar du allt material du behöver för att göra dig (eller barnen) en flagga att vifta med för att stötta laget.


Vi ordnar ett publiktifo

Vi ser alla till att göra vad vi kan för att visa laget hur mycket vi älskar dem. När du kommer in på arenan idag kommer det att vid entréerna finnas gröna och vita pappersark. Du tar ett av varje (gäller stor som liten) och tar med upp på läktaren. Sen följer du instruktionerna som ges i högtalarsystemet.


Hjälp oss fixa arenans wifi-system

Iver Arenas wifi-system genomgår en uppgradering. För att testa kapaciteten behöver vi din hjälp. Se till att logga in på nätverket när du kommer till arenan idag så att vi får så många som möjligt som är uppkopplade och belastar systemet.