Läs mer..." />

Ny värdegrundsansvarig klar för VSK Fotboll

Carl-Fredrik Zetterman

Carl-Fredrik Zetterman förstärker organisationen som värdegrundsansvarig på ideell basis tillsammans med Hannu Högberg som är ansvarig i styrelsen.

Carl-Fredrik jobbar till vardags som affärsutvecklare hos Mälardalens Högskola och har tidigare arbetat hos FRIENDS. Han ser fram emot sin nya roll i VSK Fotboll.

– Det känns väldigt bra att vara klar som värdegrundsansvarig i VSK Fotboll. Det är en väldigt spännande och utvecklande roll och jag ser fram emot att lära känna spelare, ledare och andra engagerade i föreningen, berättar han.

Carl-Fredriks roll som värdegrundsansvarig innebär att utveckla föreningen i enlighet med strategiarbetet. Bland annat kommer han jobba vidare med värdegrundsorden glädje, gemenskap och ansvar. Han kommer skapa möjligheter för spelare och ledare hur dessa ord bli en naturlig del av varje träning och match.

– Jag hoppas att jag kan bidra med nya tankar och synsätt på värdegrundsarbetet för att öka engagemanget inom föreningen, säger han och fortsätter:

– Jag har tidigare jobbat med föreläsningar och övningar som jag tror kan bidra till fortsatt utveckling i föreningen, avslutar han.

VSK Fotboll