Nu släpper vi bortakortet

‍Bortakortet är framtaget på initiativ av Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU), och ger innehavaren tillträde till sin klubbs samtliga bortamatcher under säsongen på arenans bortaståläktare.

Nu släpper VSK bortakorten med möjlighet för årskortsinnehavare att köpa bortakort. Det finns totalt 100 kort per klubb. VSK har valt att låta de som köpte bortakort förra säsongen att få förtur på årets kort som tack för stödet på bortaplan i Superettan. Det innebär att ungefär 60 kort nu är tillgängliga att köpa.

Nytt för i år är att kortet är digitalt och köps på vskfotboll.ebiljett.nu där vanliga årskort och lösbiljetter säljs. Något kort finns inte att få utan du laddar ned ditt kort till din telefon och har med dig när du åker runt för att stötta VSK. Kortet är opersonligt och vill du låna ut ditt digitala kort under en eller flera matcher kommer det att finnas en lösning för detta vid säsongsstart.

Bortakorten för de allsvenska klubbarna kostar 1250 kr, vilket motsvarar 83 kronor per bortamatch. Av detta belopp får VSK behålla 50 procent och resterande 50 procent går till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i respektive liga.

När: VSKs bortakort släpps till årskortsinnehavare fredag 1/3 kl 12.00. Årskortsinnehavare får ett mail med en länk för att kunna köpa ett kort. Eventuella kvarvarande kort släpps till allmänheten på tisdag 5/3 kl 12.00.
Hur: På vskfotboll.ebiljett.nu
Antal: Totalt ca 60 kort finns till försäljning, det går endast att köpa 1 kort per person.
Pris: 1250 kr.

‍Observera: Först till kvarn gäller.

Har du årskort men inte fått mail på fredag strax efter 12 så kontaktar du VSKs kansli på  070 49 49 530
Glöm inte att först kontrollera skräppostmappen. Mailet skickas till den adress som är kopplad till ditt årskort.

Heja Sport!