Marschen mot Allsvenskan: VSK – Gefle IF 30/7 15.00. Här är allt du behöver veta

På söndag 30/7 är det dags för en ny viktig hemmamatch, denna gång mot Gefle IF. Marschen mot Allsvenskan är i full sving och varje match är viktig att vinna. VSK behöver ditt stöd på plats på söndag i kampen om en topplacering i tabellen och förhoppningsvis allsvenskt avancemang.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen samt hur det funkar med biljetter och entré.


Biljetter

Precis som förra hemmamatchen mot Utsiktens BK (5 069 åskådare) ser vi att väldigt många bokar sina biljetter dagarna innan match. Vi räknar med att vi blir väldigt många Grönvita på plats på söndag. Se till att säkra den biljett du vill ha redan nu. Är ni ett sällskap som ska sitta tillsammans på sittplats bör ni boka era biljetter direkt för att vara säkra på att få sitta ihop.

Observera att vi har släppt ”Höstkortet” som ger dig inträde till alla höstens hemmamatcher till ett bra pris – läs mer om det nedan.

Biljetter för vuxna kan köpas på två sätt.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

ABB Nord (ishockeyhallen)
Biljettförsäljning vid ABB Nord 60 min innan avspark.

Här hittar du all biljettinformation

Biljetter: VSK Fotboll

Höstkortet

Nu lanserar vi Höstkortet som ger dig tillträde till höstens alla hemmamatcher.

Kortet ger samma förmåner som helårskortet och du har din plats garanterad på Gratismatchen 2/9 mot IK Brage.

Priser:

1100:- sittplats vuxen
900:- sittplats pensionär/studerande
700:- ståplats vuxen
600:- ståplats pensionär/student

Du bokar ditt Höstkort här.


VSK Fotboll erbjuder alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla hemmamatcher

Tack vare våra generösa samarbetspartners kan vi i år erbjuda alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla VSK Fotbolls hemmamatcher.

Så här gör du som är upp till 18 år för att komma in gratis på VSK Fotbolls hemmamatcher.

  • I samband med match ska du som ska stå på vår ståplatsläktare gå direkt till entrén till ståplatsläktaren. Du släpps in utan biljett och du hittar en särskild kö för dig som ska gå in på ungdomsbiljett. Du som är 15 år eller äldre får räkna med att din ålder kontrolleras vid insläpp. Ha med dig ditt id-kort. Om du inte kan styrka din ålder kan du inte släppas in gratis utan tvingas köpa en biljett.
  • För dig som vill ha biljett på sittplats ska du förboka den direkt på vår ordinarie biljettsajt. Om du ska gå i sällskap med kompisar kan ni bestämma vart ni ska sitta så bokar var och en sin egen biljett. Om du går med vuxen som betalar sin biljett kan ni boka alla biljetter samtidigt och välja de platser ni vill sitta på. Vi har alltså helt tagit bort att man ska hämta ut en biljett i biljettkassan. Nu bokar du din biljett i förväg och går direkt till entrén. Du som är 15 år eller äldre får räkna med att din ålder kontrolleras vid insläpp. Ha med dig ditt id-kort. Om du inte kan styrka din ålder kan du inte släppas in gratis även om du har bokat en biljett.
  • Du kan bara hämta ut en (1) biljett per match.

För dig som vill ha biljett på sittplats tillsammans med ett sällskap så uppmanar vi er att boka biljett direkt så ni får sitta på de platser ni önskar.


På arenan

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats, och hemmastå. Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.

Vi uppmanar alla att komma i god till arenan. Det kommer vara många människor som vill se matchen och det blir lätt köer till biljettluckor och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark.


Souvenirer

Souvenirer säljer vi i vår POP-UP shop som är belägen mellan stå- och sittplatsentréerna – Välkommen att ”kitta” upp dig med något grönt och vitt!

Det kommer vara mycket människor på plats – kom med ett glatt humör, visa hänsyn och heja fram Grönvitt till tre poäng.

Heja Sport!