Klubbchef till VSK Fotboll

VSK Fotboll söker en Klubbchef med passion för ledarskap och ett brinnande intresse för utveckling. Vi är en fotbollsfamilj som tar ansvar och värdesätter gemenskap, utveckling och framför allt, en stor dos glädje!


Vår Klubbchef ska bygga en stark förening genom alla våra lag samt ett starkt varumärke som attraherar anställda, spelare, medlemmar, supportrar, partners och övriga externa intressenter. En viktig del är också att fortsätta utveckla och stärka VSK Fotbolls ideella arbete så att fler vill delta och vara en del av framtidens VSK Fotboll.


Ditt ansvar
Som Klubbchef ansvarar du för att leda, rekrytera, utbilda och coacha kanslipersonal, ledare och volontärer. Du har det övergripande ansvaret för klubbens ekonomi och administration samt för samordning och utveckling av föreningens olika verksamhetsgrenar, arrangemangen kring hemmamatcherna, samhällsaktiviteter, marknadsfrågor och sponsorkontakter. I rollen ingår även att skapa bästa möjliga förutsättningar för klubbens sportsliga verksamhet utifrån givna ekonomiska ramar. Du rapporterar till VSK Fotbolls styrelse, som är ett aktivt stöd till dig.


Du erbjuds
Som Klubbchef får du jobba med alltifrån ledarskap, marknadsfrågor och sociala projekt mot ungdomar och skolar till att vara en del av Svensk Elitfotboll tillsammans med andra klubbchefer i Allsvenskan och Superettan.


Vem är du
För att lyckas och trivas som Klubbchef gillar du både människor och fotboll. Du är en trygg ledare som är duktig på att skapa en positiv Vi-känsla samt att sprida glädje och engagemang. Du är en jordnära och prestigelös person som gärna hjälper till med det mesta inom klubben.


VSK Fotboll är Västerås fotbollslag med en lång historia som sträcker sig tillbaka 119 år i tiden. Från att traditionellt varit en klubb för stadens arbetare har VSK idag växt till att attrahera människor från stadens och närområdets alla hörn. VSK Fotboll präglas av en ständig strävan att förbättra sig. Vi jobbar hårt med utbildning av våra ledare, barn och ungdomsspelare – där klubbens värdeord Glädje – Gemenskap – Ansvar hålls i fokus.


VSK Fotboll har tagit hjälp av rekryteringsbolaget Norén & Lindholm för denna rekrytering och i alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.


Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders eller Marie hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.


Varmt välkommen att söka tjänsten!