KLART: VSK Fotboll och Max Larsson är överens om kontraktsförlängning

VSK Fotboll har kommit överens med Max Larsson om en förlängning. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024.

Max Larsson förlänger kontraktet med VSK Fotboll.

Max Larsson, 19, var förra säsongens stora överraskning. Akademispelaren gick direkt från U19-laget och spelade till sig en starttröja i seriepremiären borta mot BP. Under året blev det 17 starter och 10 inhopp och vi minns så klart de två fullträffarna borta mot AFC Eskilstuna och hemma mot Skövde AIK.

Nu är VSK Fotboll och Max Larsson överens om en förlängning som innebär att den snabbe wingbacken är knuten till Grönvitt kommande två år.

Max Larsson:

– Det känns kul att skriva på för två nya år. VSK har alltid betytt mycket för mig och det här blir mitt sjunde år i klubben så det känns helt rätt att förlänga. Jag har en bra känsla inför säsongen, vi har behållit en stor del av truppen från förra året och även förstärkt med bra värvningar. Så jag hoppas och tror att vi kan göra en bra säsong.

Kalle Karlsson, manager för herrlaget:

– Det känns väldigt bra att vi säkrar upp framtiden. Max Larsson är en egenfostrad spelare och vi vill inget hellre än att spelarna från vår akademi går hela vägen upp och lyckas i vårt seniorlag. Max avslutade säsongen på ett fantastiskt bra sätt sista fyra-fem matcherna och är en underbar personlighet att jobba med. Vi ser fram emot att se honom fortsätta utvecklas under kommande år.