KLART: Simon Gefvert förlänger med VSK Fotboll

VSK Fotboll och högervingen Simon Gefvert, 26, är överens om en förlängning av hans kontrakt. Det nya kontraktet löper på två år.

Simon Gefvert förlänger med VSK Fotboll – här ser vi en typisk aktion från ”Greven” – ner mot kortlinjen och sen in med bollen. Mängder av målchanser för laget har skapats på detta sätt.

Simon kom till VSK inför säsongen 2021 från IK Sirius och har vartefter vuxit ut till en av lagets bärande spelare både på och utanför planen.

Han har gjort sig känd som en slitvarg som oupphörligen springer upp och ned på sin högerkant och han är den enda spelaren i säsongens VSK-lag som spelade samtliga minuter i Superettan (2 700).

”Greven” stod för två mål och åtta assist denna säsong och hans offensiva förmågor har resulterat i mängder av inlägg och inspel från högerkanten – många av dem har nått sin adress och lett fram till mål eller målchanser.

Nu är Simon klar för ytterligare två år i Grönvitt!

Kalle Karlsson:

– Simon Gefvert har en stark säsong bakom sig och det känns mycket bra att vi behåller en av våra nyckelspelare. Simon har varit en av kulturbärarna i VSK Fotboll under tiden jag och Alexander Rubin lett laget, både på och utanför planen. En fin ambassadör för klubben i alla lägen och en spelare som alltid vill vinna till varje pris.

Simon Gefvert:

– Det känns helt fantastiskt att ha skrivit på för två nya år, jag trivs oerhört bra här och ser verkligen fram emot Allsvenskan! Både jag och klubben har tagit kliv under tiden jag har varit här men jag är inte nöjd och vill fortsätta vara med och driva det här framåt. Sist men inte minst vill jag säga tack till alla fans som var med och stöttade oss förra året och att ni fortsätter göra det nästa år också. Längtar att se er igen!


Julstress? Svårt att hitta julklappar – vi har en pusselbit till ditt julklappspussel. Köp årets julklapp till en när och kär – ett säsongskort till VSK Fotbolls alla hemmamatcher i Allsvenskan 2024. Någon kommer bli väldigt glad om du slår till. Du är inte ensam – över 1 100 Grönvita har redan säkrat sin plats inför nästa år.