Klart: Herman Magnusson förlänger sitt kontrakt

VSK Fotboll och mittbacken Herman Magnusson har kommit överens om en förlängning av hans nuvarande kontrakt med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över 2025.

Herman Magnusson anslöt till VSK Fotboll i sommarfönstret 2021 på deadline day. Han kom från Sollentuna FK i div 1 men fick begränsat med speltid på grund av olika skador som drabbade honom under hösten.

Även våren 2022 var tuff med en fotfraktur som höll honom borta från spel. Men senare under säsongen fick han chansen och spelade till sig en ordinarie plats i startelvan.

Under säsongen 2023 har Herman tillsammans med övriga backlinjen vuxit ut till en formidabel Grönvit vägg som gjort livet surt för motståndaranfallarna. Tydligast märks backlinjens framgångar i de få mål som släpptes in under säsongen (24 st).

Nu har Herman Magnusson förlängt sitt kontrakt med klubben.

Herman Magnusson:

– Det känns superkul att få fortsätta vara med på den här resan vi påbörjade förra säsongen och kliva in tillsammans i allsvenskan. Jag ser verkligen fram emot att få spela allsvensk fotboll inför alla grönvita supportrar som var en starkt bidragande faktor till avancemanget förra året.

Kalle Karlsson:

– Herman har växt ut till en av våra nyckelspelare och var fenomenal under fjolåret. Han har en hög lägstanivå och är en soldat som alltid är lojal mot laget, tränarna och klubben. Ett föredöme på och utanför planen och det är lätt att förstå varför han är så uppskattad på läktarna. Han ger alltid 100 procent – på match såväl som träning.