KLART: Herman Magnusson förlänger med VSK

En av förra säsongens stora överraskningar blir kvar i Grönvitt. På torsdagen skrev Herman Magnusson, 24, på ett nytt tvåårsavtal med VSK Fotboll.

Herman Magnusson – VSK Fotbolls allroundspelare som aldrig tvekar att gå in i duellerna har skrivit på för två nya år med klubben.

Herman Magnusson kom till VSK på deadline day i augusti 2021 från Sollentuna FK. Första månaderna i klubben bestod av återkommande skade- och sjukdomsproblem och det blev bara ett framträdande under hösten (Trelleborg hemma). Även våren 2022 blev tuff för Herman Magnusson då han tacklades bryskt i omgång 3 hemma mot Utsikten och ådrog sig en fotfraktur. Men när den tidigare BP-talangen till slut var frisk och redo för spel tog han chansen rejält. 

I en position på mittfältet gav han laget styrka och stadga och var sedan en viktig hörnsten resten av säsongen.

Nu har klubben och Herman kommit överens om ett nytt avtal som innebär att den duellstarke mittbacken/mittfältaren stannar i VSK till och med säsongen 2024.

Så här säger Herman om att vara kvar i VSK:

– Det känns helt rätt att förlänga med VSK. Jag har trivts väldigt bra ända sedan jag kom hit och jag tror att vi kan göra en väldigt fin säsong nästa år.

Så här säger Kalle Karlsson, huvudtränare, om förlängningen:

– Jag är väldigt glad över att Herman stannar hos oss, en spelartyp och person som alla vill ha i sitt lag. Han är en soldat som alltid tar jobbet för laget och aldrig viker ned sig. I år har han fått demonstrera vilken mångsidig och nyttig fotbollsspelare han är. Detta innebär att ytterligare en viktig pusselbit är på plats i lagbygget.