Klart: Dusan Jajic lämnar VSK Fotboll

VSK Fotboll är överens med Gif Sundsvall gällande en övergång för Dusan Jajic.

Dusan Jajic lämnar VSK Fotboll för seriekonkurrenten GIF Sundsvall

Dusan Jajic, 24, värvades till VSK Fotboll sommaren 2021 från Vendsyssel i danska andraligan. Debuten i Grönvitt skedde hemma mot Helsingborg (0–4) och från hösten 2021 minns vi bland annat frisparksmålet i 3–3-matchen borta mot IK Brage och Jajics viktiga 1–1-mål framspelad av Taha Ali i näst sista omgången hemma mot Trelleborg.

Under 2022 var Jajic ordinarie under våren och satte bland annat 2–0-målet i hemmasegern över Örebro SK (2–1). Efter sommaren blev det mer sparsamt med speltid när VSK lyfte i tabellen. 

Nu står det klart att spelaren tar steget permanent till Superettakonkurrenten Gif Sundsvall.

VSK Fotboll vill tacka Dusan Jajic för tiden i klubben och önska honom stort lycka till i den fortsatta karriären!

Dusan Jajic:

– Jag vill tacka för min fina tid i klubben. Ett stort tack till alla supportrar som stöttat och pushat oss under perioder som varit tuffa samt perioder som varit bättre. Önskar ett stort lycka till kommande säsongen. På återseende.

Kalle Karlsson, manager för herrlaget:

– Dusan var en betydelsefull spelare för oss hösten 2021 när vi räddade kontraktet. Förra året blev det mindre speltid under andra halvan och vi känner att vi har andra spelare i hans position som vi nu vill satsa på. Dusan fick tidigt besked om detta och det här blev en bra lösning för alla parter.