Inför mötet med Sandvikens IF: ”Vi är taggade”

På lördag är det dags att möta Sandvikens IF på bortaplan. Anton Fagerström, målvakt i A-laget, berättar om läget i truppen just nu.

Klockan 13:00 är det avspark i den nästsista träningsmatchen innan Superettan drar igång. VSK Fotboll möter Sandvikens IF på bortaplan.
– Det känns riktigt bra. Det ska bli kul att spela match eftersom vi inte hade någon förra helgen. Alla är taggade på att få spela, säger Anton Fagerström, målvakt i A-laget.

VSK mötte Sandvikens IF i Division ett norra under förra säsongen. Då blev det en grönvit seger på bortaplan och oavgjort när lagen gjorde upp på Solid Park Arena.

Anton Fagerström. Bild: Åke Hedvall

Detta möte mot Sandvikens IF är det nästsista innan seriepremiären mot BP på bortaplan. Nästa vecka väntar ”genrepet” mot Syrianska FC.
– Det är jätteviktiga matcher som väntar innan serien drar igång. Vi fokuserar på att spela ihop oss och sätta detaljer i spelet. Det har sett bra ut på de flesta matcherna så vi jobbar på, säger Anton.

– Det blir mer seriöst ju närmare vi kommer premiären. Det är ett mer ”go” på träningarna, alla höjer sig lite extra. Det är högre tempo på träningarna och lite griniga miner när man förlorar. Men det är så det ska vara, avslutar Anton.

Matchen:
Sandvikens IF – VSK Fotboll
Lördag 16 mars, 13:00
Plats: Jernvallen, Sandviken

Är du inte på plats kan du följa liverapporteringen via våra sociala medier @vskfotboll. Matchen direktsänds via www.vlt.se