Ett ynka bortakort kvar: ”Köp för guds skull!”

— UPPDATERING – ALLA BORTAKORT ÄR SÅLDA —

På onsdag 20 mars är sista chansen att köpa bortakortet. Men korten lär ta slut innan det. I skrivande stund finns det endast två bortakort kvar till försäljning av de 100 som fanns tillgängliga.

– För mig har det alltid varit en självklarhet att köpa bortakortet, säger Johan Hjulström, trogen supporter till VSK och vinnare av Unibets tävling ”Årets Supporter” 2023.

Priset för kortet är 1250 kronor. 625 av dessa kronor går direkt till VSK Fotboll, resterande del går till Svensk Elitfotboll. Kortet ger dig sen fri entré på samtliga VSK Fotbolls bortamatcher i allsvenskan. Entrén gäller enbart på anvisad bortasektion.

– Jag åker i regel på tillräckligt många matcher för att ”tjäna” på det, men vet att jag också kan låna ut kortet om det är någon gång jag inte är på plats. Men största fördelen är att VSK får pengarna för det, istället för att ge de till motståndarlagen ska ta del av mitt inträde, fortsätter Johan.

Som sagt, det återstår endast ett kort nu. För de som fortfarande är tveksamma skickar Johan Hjulström en tydlig uppmaning.

– Köp bortakortet för guds skull! I år är ett år då du verkligen se så många matcher det bara är möjligt, både på hemma och bortaplan. Overkligt nog så spelar vi faktiskt i allsvenskan igen avslutar Johan.

Vem tar det sista kortet?

Korten köper du här https://vskfotboll.ebiljett.nu/List/Seasons