Boka din biljett till matchen mot Falkenbergs FF

Nu kan du boka biljett till nästa hemmamatch mot Falkenbergs FF den 28 augusti klockan 15.00. Det är bra att vara ute i god tid – Coronarestriktionerna gäller även för den här matchen.

Biljettbokningen är öppen!

Om du är med på fler mejlinglistor

Våra samarbetspartners, säsongs- och VSK-kortsinnehavare har fått mejl om hur de ska göra för att boka sina biljetter. De använder unika länkar i respektive mejl för att boka sina biljetter.

Det kan vara så att du får fler mejl, för att du finns med på fler av våra mejlinglistor. Se till att du använder rätt länk. Alla mejl är personliga – har du ett av våra kort, (grönvit, grön, vit, säsongs- eller VSK-kort) är det viktigt att du använder länken som följer med just det mejlet. Varje kort har sin egen länk.

Köpa biljett

För dig som vill köpa biljett direkt kan du ta del av vår sommarrabatt på ordinarie sittplatspris, om du vill. Då skriver du Sommar2021 där det står att du ska uppge en kampanjkod.

Rabatten är 55 kronor och gäller bara för sittplatsbiljetterna.

OBSERVERA

Till den här match har vi varit tvungna att göra om placeringen på sittplatsläktaren igen. Vi har fått påbackning av SEF (Svensk Elitfotboll) att vi måste följa reglerna som de har fått godkänt för.

Vi har gått tillbaka till att boka enkelstolar där det är en rad och två stolar mellan varje bokningsbar plats. Dessutom tror vi att vi kan få in mer publik med att återgå till den ordningen.

Du som vill sitta i sällskap bokar (max fyra biljetter) på samma rad. Väl på arenan sätter ni er bredvid varandra inom det utrymme som bokningen anger är era platser. Se bara till att det är minst två stolar till nästa sällskap eller person.

Till den här matchen släpper vi in ungefär 900 i publik.

Coronarestriktioner gäller fortfarande och vi hoppas förstås att vi kan göra det bästa av rådande omständigheter och få till ett smittsäkert och trevligt arrangemang

Välkomna!

Här bokar du din biljett

Vi vill påminna om att vid senaste hemmamatchen mot Akropolis IF blev alla biljetter slutsålda och vi fick tyvärr säga nej till flera som ville komma in. Boka därför i god tid för att försäkra dig om en plats.