Årets gratismatch är också årets familjematch – här är allt du behöver veta

Gratismatchen är en av VSK Fotbolls viktigaste aktiviteter under året. Här har du all praktisk information du behöver för att få en härlig grönvit lördag.

Det är flera saker på vår Gratismatch som är annorlunda jämfört med våra andra hemmamatcher – men var inte orolig – läs igenom här så får du alla svar du behöver.


Familjematchen

Gratismatchen är för hela familjen – vi vill att alla ska komma – ung som gammal. För de yngre men även för oss vuxna finns det särskilda aktiviteter på arenan.

Hoppborg, speedshooting, målträffen och fiskdamm är bara några aktiviteter som säkert kan locka både unga och äldre. På scen får vi träffa några representanter från herr- och damlagen samt se Mimerbandet spela och Tant Gertrud underhålla alla barn.

Nu till något viktigt – alla aktiviteterna startar kl 13.00 på lördag – så att du och familjen ska ha gott om tid att ha kul tillsammans innan våra grönvita krigare gör entré för att vinna matchen mot ÖIS kl 15.00.


Om du vill bidra till Gratismatchen

VSK behöver alla intäkter som vi kan få för att bedriva all vår verksamhet. Vi har bett företag att stötta Gratismatchen men även du som privatperson har möjlighet att hjälpa VSK och vi har ett särskilt paket för dig. Det kostar 495 kronor och du får du följande:

  • Deltagande i utlottning av en signerad matchtröja (dragning inför Gratismatchen).
  • En fin VSK-halsduk perfekt inför vintern.
  • Ditt namn på VSK:s hemsida.

Swisha till 123 394 09 47 och skriv “Gratismatchen + ditt namn” i fältet för meddelande.

Kvittera ut din sjal i någon av kioskerna.


SÅ BOKAR DU DIN BILJETT

Och till sist – så här bokar du biljett till Gratismatchen. Alla utom våra säsongskortsinnehavare med en fast plats måste gå in i vårt bokningssystem och boka upp sin biljett till lördag. Det kostar så klart ingenting men du måste göra det så vi vet hur många som kommer till arenan.

Du kan boka fyra biljetter åt gången – behöver du fler får du göra om bokningsförfarandet.

Har du med dig familjen kan vi rekommendera Sektion A på vår sittplatsläktare – där brukar många av våra barnfamiljer boka.

Sektion E erbjuder vi möjlighet att boka plats för dig som känner att du vill hålla avstånd till andra på läktaren – på en del av sektionen kan man bara boka var tredje stol.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

Appen Västerås SK Live
Appen finns att ladda ner i såväl App Store (Iphone)
som Google Play (Android).

Du kan alltid boka biljett via din mobil även om du kommer till arenan utan förbokad biljett. 
Behöver du hjälp på plats att boka din biljett, ta kontakt med en entrévärd.

Väl mött och nu ser vi till att lördagen blir en grönvit fotbollsfest