Äntligen är publik välkommen tillbaka till Iver Arena

Vi har tre hemmamatcher kvar där du har chans att vara med som publik. Förutsättningarna är enkla. 300 personer på sittläktaren med minst en meters mellanrum, enligt regeringens krav för publika tillställningar. 

Vi vill förstås att så många av er som möjligt ska få chans att se de återstående matcherna. Så här har vi valt att fördela de 300 biljetterna.

  • 270 biljetter till säsongskortsinnehavare (privat och partners) samt medlemmar i VIP-100, enligt först till kvarn.
  • 30 biljetter säljs enligt först till kvarn – med eller utan säsongskort. Biljettpriset är 300 kr och intäkten går till att täcka kostnader som vi har för att arrangera matchen. 

Köp dina snacks i förväg

Nytt för höstens matcher är att du förbokar en kasse med snacks eller en smörgås. Allt för att minska trängsel och köande. Du bokar din kasse när du köper/bokar biljett – enkelt och smidigt. 

I ett samarbete med ICA Maxi Erikslund och Björklunds Kaffe serverar vi på läktaren kanongott kaffe och smarriga bullar – du väljer själv hur mycket du vill swisha som betalning. Vi kallar det för Coronastöd. Hela stödet går förstås oavkortat till VSK Fotboll.


Så här bokar du biljett och snackskasse

Klockan 15.00 på onsdag, 28 okt, öppnar bokningen.

Samtidigt med att du köper/bokar din biljett köper du också din kasse. 

Bokningen är öppen t.o.m. fredag, 29 okt, kl. 12.00


Biljett till de kommande två matcherna

Om du som säsongskortsinnehavare missade din biljett den här matchen har du chans att komma på någon av våra två återstående hemmamatcher. Maila vilken match du helst vill gå på till: biljett@vasterassk.se senast söndag, 1 nov. 


Mer information

Senare i veckan kommer vi att publicera detaljerade instruktioner för dig som publik på kommande matcher. Det är förstås viktigt att du följer alla instruktioner till punkt och pricka. Du kommer också att få information om vad som gäller vid insläpp, hur du får din kasse och var du ska sitta någonstans. Följ oss på Sociala Medier för att vara säker på att du får den information du behöver.