Tappad ledning till förlust i slutminuterna

Det såg länge ut att bli tre poäng hem till Västerås, men två mål i slutminuterna av matchen gjorde att BK Forward vände 0-1 till 2-1-seger och därmed förlust för VSK.

VSK fick en fantastisk start på matchen när Boris Ljevars djupledsboll blev perfekt till Filip Tronêt som tog emot och rullade in bollen intill bortre stolpen.

VSK skapade några halvchanser under den första halvleken men bollen gick utanför målramen. Närmare än en hörna kom inte hemmalaget.

Den andra halvleken blev länge ett jagade efter det andra målet för VSK:s del. Men i slutminuterna vändes matchen. Adnan Catic sköt in en frisparksretur i den 90:e minuten och minuten senare sköt Adrian Johansson in 2-1 för BK Forward.

BK Forward – VSK Fotboll 2-1 (0-1)
2’ 0-1 – Filip Tronêt
90’ 1-1 – Adnan Catic
90+1’ 2-1 – Adrian Johansson