Oavgjort i höstpremiären – ”Vi borde ha vunnit matchen”

Det blev tillslut en poäng vardera i höstpremiären mellan VSK Fotboll och Sandvikens IF efter två mål i den andra halveken.

Matchbilden blev som förväntad. Grönvitt ägde bollinnehavet och Sandviken försvarade väl.

I den första halvleken skapades några halvchanser för båda lagen, men antingen gick skotten över eller räddades av målvakterna.

Samma bild fortsatte i den andra halvleken. Men till slut kom utdelningen för VSK.

På en högerhörna gick Ilir Berisha upp och skarvade en boll till Jonas Hellgren som nickade in 1-0.

Nio minuter senare fick René Makondele ett skottläge i höjd med straffområdet och placerade in bollen intill stolpen, otagbart för Anton Fagerström.

VSK tryckte fram mer och mer ju längre matchen led, vilket också gav kontringslägen för gästerna. Men de riktigt heta chanserna uteblev och domaren blåste av matchen efter 93 minuter.

VSK Fotboll – Sandvikens IF 1-1 (0-0)
58’ 1-0 – Jonas Hellgren
67’ 1-1 – René Makondele