Förlust efter individuella misstag

Det blev förlust i lördagens träningsmatch som spelades mot Karlslunds IF med 1-2. Detta efter individuella misstag som ledde fram till gästernas båda mål. – Vi står stilla och spelar, säger Tor-Arne Fredheim efter matchen.

VSK inledde träningsmatchen bäst och tog också ledningen efter 18 minuter när Boris Ljevar slog en långboll fram till djuplöpande Brian Span som tog emot och avslutade kliniskt.

VSK fortsatte den första halvleken med stort bollinnehav och kontrollerad matchbild.

I den andra halvleken bjöd VSK gästerna på två mål. Först slog målvakten Daniel Svensson en felpass vilket gjorde att Christer Lipovac kom helt fri och satte 1-1. Några minuter senare fångade Deniz Yaldir upp en boll från Ravy Tsouka och satte ledningsmålet 1-2 för gästerna.

VSK Fotboll – Karlslunds IF 1-2 (1-0)
1-0 (18) – Brian Span
1-1 (63) – Christer Lipovac
1-2 (68) – Deniz Yaldir