Emir Smajic matchvinnare när Grönvitt tog tre poäng

VSK Fotboll är tillbaka på vinnarspåret efter två raka förluster när man besegrade Syrianska FC på hemmaplan med uddamålet 1-0.

Inför matchen mot Syrianska pratades det om skador och bara tio minuter in i dagens match kom ytterligare en. Koyar Salimi nickade olyckligt ihop med en motståndarspelare, blev liggandes och sedermera utbytt med en lättare hjärnskakning. In kom istället forwarden Emir Smajic, vilket kom att bli ett lyckat drag för VSK.

Det skapades några halvlägen för VSK i den första halvleken och gästerna hotade vid fasta situationer, men de riktigt heta målchanserna uteblev och det var mållöst i halvtid.

Tjugo minuter in i den andra halvleken kom chansen. Boris Ljevar spelade ut till Brian Span på högerkanten, Brian spelade in bollen efter marken mot en framstörtande Emir Smajic som stötte in bollen i mål. Smajic gjorde därmed sitt första mål i serien för säsongen.

Ju längre matchen led syntes det att det varma vädret drog ned matchtempot. Mot slutet av matchen tryckte Syrianska på för en kvittering men försvarslinjen med Anton Fagerström i spetsen stod pall och höll nollan.

VSK Fotboll – Syrianska FC 1-0 (0-0)
65’ 1-0 – Emir Smajic