Frågor och svar om säsongskorten 2022

Vad ingår i säsongskortet för 2022?

Kortet garanterar inte tillgång till din numrerade plats vid VSK Fotbolls hemmamatcher utan erbjuder endast en möjlighet att få en biljett. Med de restriktioner som gäller nu utifrån pandemin kan vi inte lova något som vi inte kan hålla. 

Vad vi kan lova är att det inte tillkommer någon kostnad för matchbiljett om du skulle få en biljett till en hemmamatch där begränsat med publik tillåts. 

Säsongskortet ger dig tillträde till:

  • Herrarnas hemmamatcher i Superettan 2022
  • Damernas hemmamatcher i division 2 2022

Ett fysiskt säsongskort kommer inte att vara nödvändigt för att få access till Iver Arena.  Ditt digitala kort i VSK-appen eller bekräftelsemailet räcker. Vill du ha ett fysiskt plastkort tillkommer en kostnad på 25 kronor. 

Blir det någon ersättning om säsongen spelas helt utan publik?

Vi har valt att inte erbjuda någon kompensation om säsongen gör det omöjligt att utnyttja säsongskortet. Det är därför vi har tagit fram alternativet med VSK-kortet där kortkostnaden är lägre men där du istället få betala för varje matchbiljett du köper. 

Vi önskar förstås att du som supporter ändå vill stödja klubben och därmed bidra med ditt säsongskort. 

Behöver jag ett fysiskt plastkort?

Nej, säsongskortet finns digitalt i vår app och du får också ett mail som du kan använda. Du kan hämta ditt säsongskort på kansliet om du önskar. Det kostar 25 kronor att ta fram.