Visa fler äldre nyheter >

Imorgon, tisdag, tar U21 emot Gefle IF på Solid Park Arena och det är flera nya ansikten som kommer synas i den Grönvita-tröjan. Thomas Gabrielsson kommer tillsammans med Johan Mjällby att coacha laget.

U21-lagets matchcoach Leif Berg missar matchen, istället kommer laget coachas av Thomas Gabrielsson och Johan Mjällby.

– Förväntningarna är att spelarna som tillhör oss ska visa att de vill vara med i A-laget, att de jobbar på det sättet vi vill att de ska jobba på, säger Gabrielsson och fortsätter.

– Med U21 siktar vi på att spela som med representationslaget, vilket kan bli svårt då det är många byten av spelare till varje match. Matchen i sig är viktig och det är också viktigt för oss att se hur spelarna presterar i U21.

Grönvitt ligger på femteplats och Gefle IF på fjärdeplats, sex poäng före VSK.

Fem spelare från VSK Fotbolls A-lag spelar i morgondagens match. Det gäller Carl Ekstrand Hamrén, Alex de Carolis, Nikola Durovic, Fredrik Lundqvist och Daniel Svensson. Från IFK Västerås kommer Kevin Custovic till spel och från IK Franke Albin Welén. Tre provspelare kommer utifrån och det är sedan tidigare ”Pato”, men också Felipe och Juan som kommer från Håbo FF. Utöver dessa fylls laget på med spelare från U19.

VSK Fotboll – Gefle IF
Folksam U21 Superettan Norra
Tisdag 13/6 18.00
Solid Park Arena