Visa fler äldre nyheter >

Igår öppnade försäljningen av biljetter till hemmapremiären mot Assyriska, och försäljningen tog fart direkt!

– Vi har redan sålt 78 matchbiljetter till VSK Fotbolls premiär mot Assyriska, säger Georg Zandstra på VSK Fotbolls kansli till vskfotboll.nu.

Men även säsongskortsförsäljningen fortsätter att öka.

– Nu är vi uppe i 929 sålda säsongskort, fortsätter Georg Zandstra. Målet på 1000 sålda säsongskort innan premiären känns realistiskt.

Totalt är alltså redan 1007 biljetter sålda till hemmapremiären. Men enligt Georg är det i praktiken en ännu fler bokade.

– Vi har en hel del andra biljetter som är bokade via bland annat företagsevenemang, men dessa är inte inräknade i antalet sålda biljetter. Gissningsvis ligger det på minst 1700 bokade biljetter till hemmapremiären om vi även beaktar dessa. Då ska vi också komma ihåg att Assyriskas supportrar inte börjat köpa biljetter till matchen, säger Georg.

Vi kan således räkna med en mycket fin publiksiffra i premiären om 15 dagar.

Vi vill också göra er uppmärksamma att det precis som förra året är samma pris på förköpsbiljetterna som att köpa biljetterna direkt på plats på Rocklunda! Genom att köpa förköp säkerställer ni både att ni kan få välja de platser ni vill ha, och dessutom undviker ni att köa två gånger vid insläppen.

Georg Zandstra vill också uppmärksamma att ståplatsbiljetter för barn och ungdom ej går att köpa i förköp.

– Vi har fått frågan om det går att köpa förköp på ståplats för barn och ungdomar under 16 år, men svaret är nej. Dessa biljetter finns i mån av plats på matchdagen och är då gratis.

Däremot går att det att köpa barnbiljetter till sittplats för 20:-.

Ni som inte har hämtat ut era säsongskort är välkomna till kansliet (Bandystugan) under kansliets öppettider.
Måndag-fredag 09.00 - 18.00.
Ring i förväg så att någon är på plats, 021-41 34 10.

Viktiga länkar
Köp din biljett till VSK Fotboll mot Assyriska

Köp ditt säsongskort till säsongen 2017