Visa fler äldre nyheter >

Ikväll spelar VSK Fotboll semifinal i Widerlöv cup mot div 5-laget Tillberga IK. "Vi kommer att släppa alla spjäll och gå med full kraft framåt för att göra så många mål som möjligt" säger tränare Thomas Gabrielsson till VSK Fotbolls webbredaktion.

Det har gått trögt för VSK Fotboll i serien, bara två poäng på tre matcher under hösten. Ikväll hoppas laget att vändningen kommer.

- Vi vill hitta tillbaka till vårt positiva anfallsspel som vi visade upp under våren. Rent generellt vill vi från tränarhåll få bättre fart på spelet och visa för oss själv att vi kan spela bra. Vi kommer att ställa upp laget för anfallsfotboll ikväll, säger Gabrielsson.

Widerlöv cup är kvalificeringscupen för nästa års Svenska cupen. Matchen måste vinnas för att VSK Fotboll ska få möta Skiljebo i en direkt avgörande final om vem som får Västmanlands plats i cupen.

- Vi måste vinna matchen och vi vill vinna hela cupen för att komma vidare till nästa års Svenska cupen, säger tränare Gabrielsson.

Tillberga har i egenskap av div 5-lag fyra bonusstraffar som kan utnyttjas närsomhelst under matchen.

- Jag räknar med att vår målvakt plockar någon straff. Sen ska vi som sagt ha bra rörelse och skapa mycket mer anfallsmöjligheter än i senaste matchen mot Nyköping, avslutar Gabrielsson förhandssnacket.

Matchen kan följas på VSK Fotbolls Facebook-sida