Visa fler äldre nyheter >

Idag möter VSK Fotboll Nyköpings BIS på bortaplan. Enligt tränare Leffe Berg är resultatet givet. "Vi ska haka på i toppen, så vi kommer vinna den här matchen", säger tränare Berg.

Efter två oavgjorda resultat på hemmaplan och sex poäng upp till absoluta tabelltoppen ska nu VSK få slut på poängtappen.

- Nu är varje match som en cupfinal. Vill vi vara med däruppe är det vinst som gäller, säger Berg.

Defensiven var kanske inte VSK:s främsta vapen i matchen mot Umeå FC. Men nu ska det bli ändring.

- Vi är nöjda med den offensiva prestationen från Umeå-matchen. Vi tar med oss det och ser till att vi upprepar det även idag. I veckan har vi gnuggat försvarsspelet och vi i tränarstaben förväntar oss att se mycket bättre prestationer på den delen av planen, sammanfattar Leffe Berg.

Inför dagens match är Jonas Hellgren avstängd på grund av tre gula kort. Ett stort frågetecken finns också för lagkapten Boris Ljevar medverkan, då han inte är fullt kurerad från sin fotskada.

- Som tur är har vi en bred trupp och även om det är ett avbräck att inte ha tillgång till de här spelarna är jag inte orolig. Vi har fullgoda alternativ och jag räknar med att de som kommer in gör en riktigt bra insats, säger Leffe Berg.

Vad kan vi förvänta oss för typ av match idag?

- Vi vill alltid föra våra matcher. Det kommer nog Nyköping också att vilja göra på deras hemmaplan. Vi förväntar oss att det blir kamp om mittfältet. Den kampen ska vi vinna, avslutar tränare Berg.