Visa fler äldre nyheter >

Höstpremiär mot Team TG på söndag.
Då är trycket stort efter matchbiljetter.
”Vi kommer att höja publiksnittet”, säger Georg Zandstra.

VSK Fotboll tar emot Team TG på Solid Park Arena i Västerås på söndag (avspark 16.00) och då väntas fler besökare än årets ackumulerade snitt på 2 055 personer.

Hittills är 1 633 platser bokade.

– Försäljningen av säsongskort och biljetter understryker att det är ett stort sug efter att se VSK igen. Vi har inte haft någon hemmamatch sedan 10 juli och är med i den absoluta toppen inför höstsäsongen. Dessutom är många sannolikt nyfikna på nyförvärven Adrián Alvarez, Tomás Grandis och Lucas Ohlander, säger klubbens administratör Georg Zandstra till vskfotboll.nu.

Fredrik Persson-Lahusens publikinitiativ #VSKvänner har ökat draget ytterligare.

– Många goda krafter verkar för att få ännu fler västeråsare att se VSK.

På onsdag i nästa vecka (kick off 20.00) väntar regerande svenska mästarna IFK Norrköping på Solid Park Arena.

Så här långt är 1 771 platser bokade till matchen i Svenska cupen.

– Jag tror att det blir runt 3 500 då, säger Georg Zandstra.

FOTNOT. Det går att köpa säsongskort till höstens hemmamatcher i division 1 norra och cupmatchen mot IFK Norrköping – givetvis till reducerat pris jämfört med de som såldes inför säsongen. Mejla ditt intresse till kansli@vskfotboll.se.

KÖP BILJETT TILL VSK–TEAM TG
Klicka här för att köpa webbiljett till VSK–Team TG (söndag 21 augusti, 16.00). Priset är detsamma som vid köp i biljettkassan i ABB Arena Nord på Rocklunda.

KÖP BILJETT TILL VSK–IFK NORRKÖPING
Klicka här för att köpa webbiljett till VSK–IFK Norrköping (onsdag 24 augusti, 20.00). Priset är detsamma som vid köp i biljettkassan i ABB Arena Nord på Rocklunda.