Visa fler äldre nyheter >

VSK Fotboll värvade Robin Blommé i början av året.
Hemvändaren har tackat – genom att leverera.
– Han har varit oförskämt bra, säger tränaren Leif Berg.

Grönvitt har presterat en av de bästa försäsongerna på länge och senaste sex matcherna har det blivit lika många segrar.

Här är en förklaring till resultaten.

Spelet av Robin Blommé (bilden).

– Jag är positivt överraskad. Han har varit oförskämt bra. Han visar klass på träningar och matcher, säger Leif Berg till vskfotboll.nu om hemvändaren.

Robin Blommé tog plats i VSK Fotbolls representationslag redan som junior 2007.

Nu är han tillbaka – efter tre säsonger i Syrianska IF.

– VSK är klubben i mitt hjärta så det känns jättekul. Dessutom är det väldigt mycket som är positivt i och runt VSK.

Du var skadad (korsbandet) en del i Syrianska och omgärdades av frågetecken när du kom tillbaka i januari. Känns det som en revansch för de som eventuellt tvivlade på din kapacitet?

– Nej, jag har faktiskt inte alls resonerat så. Jag har inga problem med korsbandet eller annat. Jag har kunnat träna för fullt hela tiden i VSK. Det skapar en trygghet och positiv känsla. Spelmässigt har det gått ganska okej för mig, säger Robin Blommé till vskfotboll.nu.

Bara okej?

– Försäsong är alltid försäsong. Du spelar ofta med olika spelare. Tajmingen sitter inte riktigt i februari och mars. Jag känner att jag har mer att ge. Men det har hela laget. Vi har gjort bra resultat men inte spelat bra i 90 minuter. När vi är bra är vi riktigt bra men vi måste få bort dipparna. Det är viktigt nu när bara tre träningsmatcher återstår innan serien.

Grönvitt möter BK Forward på Solid Park Arena i Västerås i kväll (kick off 18.00).

Örebroarna är topptippade i division 1 norra.

– Forward blir ett bra test för oss, säger Robin Blommé.