Visa fler äldre nyheter >

Inför matchen mot Huddinge lanseras nästa Swishkampanj: Dress for success.
Målet är att samla in 30 000 kronor till nya souvenirer.
– Vi hoppas att försäljningen av souvenirerna sedan kan finansiera inköpen av nya, säger ordföranden Bengt-Åke Nilsson till vskfotboll.nu.

På måndag den 27 april klockan 19.30 spelar VSK Fotboll mot Huddinge IF hemma på Swedbank Park. Då kan du bidra till VSK Fotbolls nästa Swishkampanj, Dress for success, som samlar in pengar till nya souvenirer. Här ser du kampanjfilmen med huvudtränaren Leif Berg – ett smakprov ser du i artikelbilden.

– Vi hoppas få in en grundplåt som ger oss ett bra lager av souvenirer. Försäljningen av de souvenirerna kan förhoppningsvis finansiera nya inköp under säsongen och ge en liten vinst för att betala våra skulder, säger ordföranden Bengt-Åke Nilsson.

MÅLET: 30 000 KRONOR
I årets tajta budget har pengar för souvenirer inte fått plats. Men det befintliga lagret behöver kompletteras. Det kan du alltså hjälpa till med.

Målet är att samla in 30 000 kronor till och med den 31 maj. I dag finns redan cirka 6 000 kronor, som har swishats in via VSK Swish de senaste veckorna.

SÅ HÄR BIDRAR DU
Du kan bidra till kampanjen genom att swisha pengar till 076-116 78 00, föra över pengar till bankkonto 5380 10462 22 eller genom att köpa en stödbiljett på Swedbank Park på måndag.

Välj mellan en stödbiljett på 50 kronor eller 100 kronor, utöver de pengar du betalar för din vanliga entrébiljett. De 50 eller 100 extra kronorna går oavkortat till souvenirkampanjen. Stödbiljetterna finns dock inte att köpa på webben än – vi återkommer om läget förändras.

Resultatet av kampanjen presenteras löpande på VSK Swish på Facebook och här på vskfotboll.nu.